Permanente make-up

Ben jij klaar met dagelijks make-up op doen en ben je op zoek naar een oplossing? Bekijk onze permanente make-up mogelijkheden en ontdek de vele voordelen!

PMU Lips 8

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up, ook wel bekend als PMU, is een vorm van cosmetische tatoeage waarbij met behulp van een PMU apparaat pigmenten net onder de lederhuid worden ingebracht. Ondanks dat het lijkt op tatoeëren, is het resultaat verschillend. Bij tattoos gaat het om de artistieke kunst, terwijl het bij PMU gaat om natuurlijke en subtiele make-up nabootsen.

Permanente make-up mogelijkheden

Permanente make-up is op verschillende plekken mogelijk zoals wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Bij Inkfluence zijn we gespecialiseerd in de permanente make-up van de lippen. Hierbij worden de lippen mooi geaccentueerd en komen liplijnen mooi naar voren.

Bekijk ons gehele portfolio op instagram

Hoe wordt permanente make-up gezet?

Permanente make-up wordt aangebracht met behulp van een speciaal PMU-apparaat dat kleurpigmenten zorgvuldig in de huid aanbrangt. De diepte en de intensiteit van de kleur worden aangepast aan jouw specifieke wensen en huidtype, waarbij steriele en veilige procedures worden gevolgd.

Ons proces

1. Plan eenvoudig online je intake afspraak in
2. Tijdens de intake bespreken we je wensen en verwachtingen
3. Afspraak
4. Nazorg en geniet van je PMU

Onze permanent make-up artiest

Binnen ons team is Kay Valentine onze PMU specialist. Ze is een perfectionist waarbij toewijding en perfectie gegarandeerd zijn.

Afspraak inplannen

Klaar om de gemakken van permanente make-up te ervaren? Plan vandaag nog een afspraak in via onze online agenda.

Andere tattoo stijlen

Naast PMU bieden we ook andere tattoo stijlen aan, zoals fine line, micro realism en meer. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat kost een permanente make-up?
De kosten voor permanente make-up kunnen variëren. Tijdens een gratis intake ontdek je de exacte kosten voor jouw wensen en situatie.

Wat is de voor- en nazorg?
Het genezingsproces voor PMU duurt doorgaans tussen de 7 en 14 dagen. Gedurende deze periode is het belangrijk om het behandelde gebied schoon en droog te houden.

Hoe lang duurt het genezen?
De genezingstijd kan variëren, maar gemiddeld duurt het ongeveer 6 weken voordat de tattoo is genezen.

Hoe pijnlijk is deze tattoo stijl?
De pijnervaring kan variëren, maar moderne technieken en verdoving zorgen ervoor dat het proces zo comfortabel mogelijk is.

Hoelang duurt het zetten van permanente make-up?
De duur van een PMU-behandeling kan variëren van een tot enkele uren, afhankelijk van de complexiteit en wensen.

Vervaagt permanent make-up?
Ja, permanente make-up vervaagt geleidelijk over tijd, vaak na ongeveer 1 tot 4 jaar, afhankelijk van factoren zoals huidtype, leeftijd, en blootstelling aan de zon. Periodieke touch-ups worden aanbevolen om het resultaat optimaal te houden en te verlengen.