FAQ

Hieronder ziet u een lijst van de veel gestelde vragen, staat jouw vraag er niet tussen stuur ons dan even een mailtje met jouw vraag of kom langs voor een intake gesprek.

Hoe werkt een dagsessie?

Een dag sessie is verdeeld over 2 sessies, een korte en een lange dag sessie, wanneer een tattoo ongeveer de grootte van een hand heeft plannen we vaak een korte dag sessie in, voor projecten groter dan een hand plannen we een lange dag sessie in, de prijs is dan vooraf afgesproken wat voor de klant en de artiest wel zo fijn is. Met een dg sessie bent u vaak goedkoper uit dan wanneer wij een uurtarief rekenen.

Hoe kan ik betalen?

Bij ons in de studio kan je contant betalen of via bank overschrijving ( betaal verzoek )

Mag ik zwemmen?

Nee, wanneer u net getatoeëerd bent kunt u een aantal dingen waaronder zwemmen voor 2 weken niet doen, na de sessie leggen wij mondeling de nazorg uit en krijgt een nazorg formulier van ons mee.

Doet het pijn?

Ja, maar het verschilt per plek en per persoon, kom altijd goed voorbereid naar je afspraak, een goede voorbereiding maakt het hele proces een stuk aangenamer, ga op tijd naar bed de avond ervoor, drink geen alcohol of energy drinks de avond voor de afspraak en neem een normaal ontbijt, wordt het een lange sessie is het verstandig wat snacks en wat te drinken mee te nemen.

Is een intake verplicht?

Nee, maar zeker voor grotere tattoos kan dit wel handig zijn, een getailleerd uitleg van uw wensen helpt bij het ontwerpen van uw tattoo, ook scheelt dit tijd op de afspraak zelf, zo is er meer tijd over om te  tattooeren.

Waarom moet ik een aanbetaling betalen?

Een aanbetaling is nodig om een u afspraak te bevestigen, voor dag sessies is een aanbetaling van 100 euro nodig die wordt verrekend met de totaal prijs, wanneer u uw afspraak binnen 48 uur annuleert of niet op komt dagen bent u de aanbetaling kwijt. De aanbetaling is dan bedoeld voor de tijd die we al hebben gestoken in het ontwerp.