Ons proces

Op deze pagina leggen wij uit hoe het proces van begin tot eind in zijn werk gaat, elke stap is even belangrijk om een soepele en vlotte ervaring te creëren voor zowel jou als de artiest, het geeft duidelijkheid en zo weten beide partijen waar ze aan toe zijn.

Het proces is verdeeld in 5 stappen die we hieronder 1 voor 1 toelichten, bij vragen kun je altijd mailen of bellen.

Of bekijk onze FAQ pagina of je vraag er tussen staat.

Stap 1: Afspraak maken

Het tattoo proces is een samenvoeging van concept, referenties en ontwerp. Het doel is om een duidelijke richting van jouw project te realiseren en het begint allemaal met de intentie.

Wanneer wij je afspraak hebben ontvangen nemen wij contact met je op via de mail, in deze mail zullen wij je meer informatie geven over de voorbereiding. Je kunt hier ook afbeeldingen naar ons toesturen door te reageren op de mail.

Daarna hebben we de intake, dit kan zowel bij ons in de studio of online via Zoom, wel zo makkelijk als je wat verder weg woont.

tattoo afspraak
tattoo ontwerp

Stap 2: Intake gesprek

Tijdens het intake gesprek bespreken we je ideeën, wensen, de locatie en de grootte van de tattoo.

We maken we een grof ontwerp en wanneer de wensen compleet en duidelijk zijn zullen wij een definitief ontwerp maken. Hierbij wordt er direct een afspraak gemaakt om de tattoo te zetten en worden de kosten besproken.

Ook zal er een aanbetaling betaald moeten worden om de afspraak te bevestigen.

Stap 3: Het ontwerp

Zodra de wensen en de ideeën duidelijk zijn en er een afspraak is gemaakt zullen wij een ontwerp voor je maken. Tijdens het intake gesprek zullen wij een foto maken van de locatie waar de tattoo gezet zal worden zodat wij vervolgens het ontwerp kunnen projecteren op de locatie.

Dit geeft je een goed beeld van hoe de tattoo er uiteindelijk uit komt te zien. Het ontwerp wordt via de mail besproken en uitgewerkt voordat je naar de shop komt voor de afspraak.

Dit proces maakt ons uniek. Wij zijn er voor jou, de totale focus ligt op jouw project.

tattoo ontwerp maken
tattoo dag sessie

Stap 4: De tattoo sessie

Het is eindelijk zo ver, vandaag laat je je nieuwe tattoo zetten. Dit is natuurlijk een spannende dag, zorg daarom ook dat je goed voorbereidt bent. Op onze FAQ pagina staan veel praktische tips hoe je je het best kunt voorbereiden op de tattoo sessie. Ook ontvang je tips in de mail voorafgaand aan de afspraak.

Op de afgesproken tijd wordt je ontvangen met een bakje koffie of thee, bespreken we de details van het ontwerp en passen we wanneer nodig nog wat kleine dingen aan totdat het perfect is!

Ondertussen zullen wij je vragen het risico informatieblad door te nemen en het toestemming formulier in te vullen. Dit zijn we verplicht vanuit de RIVM.

Daarna bepalen we de grootte, wordt er een stencil gemaakt en zal de tattoo sessie beginnen. Tijdens de sessie zullen we een aantal kleine pauzes nemen afhankelijk van de grootte van de tattoo.

Aan het eind van de sessie dient het afgesproken bedrag contant of via bankoverschrijving betaald te worden.

Stap 5: De nazorg

Gefeliciteerd! De tattoo sessie zit er op, nu is het tijd de tattoo goed te verzorgen zodat deze mooi heelt.

Aan het eind van de tattoo sessie zullen wij je uitleg geven over de nazorg van de verse tattoo, dit krijgt je ook schriftelijk van ons mee.

Ook krijgt je van ons voldoende zalf mee om de tattoo mee in te smeren. Dit bevorderd het genezingsproces en zorgt dat je tattoo mooi blijft nadat deze geheeld is.

tattoo nazorg zalf

Wil jij een ontwerp laten maken of een intake in plannen?

klik dan op de knop om een afspraak te maken of een prijsopgaaf te ontvangen