onze missie

Ik ben Pascal, een kunstenaar geboren in Rotterdam, al van jongs af aan ben ik bezig met kunst in de breedste vorm van het woord, op mijn 18e zette ik mijn eerste tattoo en werd ik betoverd door de magie van deze kunst, geïnspireerd door Griekse mythologieën en het oude Rome, beeldhouwkunst, fotografie, ambacht en schilderkunst.

 

Mijn privé studio is gericht op het ontwikkelen van het creatieve proces door middel van kernwaarden als kwaliteit en vakmanschap zonder compromissen, een sessie met mij betekent 100% procent aandacht op jouw tattoo!

 

De privé studio is gevestigd net buiten het centrum van Oud - Beijerland, de ruime en open prive studio die voorzien is van alle gemakken zorgt er voor dat mijn klanten een erg ontspannen sessie ervaren, geen inloop of afleiding van andere klanten maakt mijn privé tattoo studio uniek en persoonlijk!

 

Ik ben gespecialiseerd in black and grey, realisme, semi realisme en fineline, als je op zoek bent naar een artiest die de tijd neemt om voor jouw de perfecte tattoo te ontwerpen ben je bij mij aan het goede adres!

 

Maak een nu een afspraak voor een intake en laat mij jouw inspireren!

De prive studio van Zuid-Holland

Welkom bij Inkfluence tattoo studio, Inkfluence tattoo studio is een prive studio gevestigd net buiten het centrum van Oud-Beijerland, een dorpje onder de rook van Rotterdam en is alleen op afspraak geopend, wij doen dit om de privacy en onze focus aan iedere klant te garanderen, onze focus ligt op een creatief proces met iedere klant, voor zowel grote als kleine tattoo's! Wij benaderen elk project als een samenwerking tussen de klant en artiest waar de ideeën van de klant centraal staan, samen werken we naar een creatief ontwerp. Bij Inkfluence tattoo studio is een tattoo geen product, maar een ervaring!

tattoo studio 2