Privé shop, wat is het en wat zijn de voordelen?

Als je tattoo gaat zetten zijn er veel keuzes waar je over moet nadenken, zoals bijvoorbeeld welke stijl je wilt, waar je de tattoo wilt zetten en wat je wilt zetten. Daarnaast is het ook belangrijk om een goede shop te kiezen, dan heb je de keus tussen een privé shop en een reguliere shop. Lees hier alles over de verschillen en voordelen van een privé shop. 

Verschil met een normale shop?

Het grootste verschil tussen een privé tattoo studio en een reguliere tattoo studio is de grootte en de privacy.

Een privé tattoo studio is meestal kleiner en biedt meer privacy dan een reguliere tattoo studio, waar meerdere mensen aanwezig kunnen zijn. In een privé studio krijgt de klant de volledige aandacht van de tattoo-artiest en heeft meer tijd en ruimte om het tattoo-proces te volgen.

Daarnaast is de hygiëne en het sterilisatieproces in een privé tattoo studio vaak strikter, waardoor de kans op infecties kleiner is. De keuze uit tattoo-ontwerpen en stijlen is vaak groter in een privé studio, omdat de artiesten vaak minder beperkt zijn in hun werk dan degenen die werken in grote studios.

Een normale tattoo studio is meestal groter en heeft meerdere tattoo-artiesten en is gericht op het snel en efficiënt bedienen van klanten. Het nadeel is echter dat de privacy en aandacht voor de klant beperkter is en de hygiëne niet altijd even strikt is.

tattoo studio

Grootste voordelen

Privacy

U krijgt de tijd en de ruimte om uw tattoo ongestoord te laten zetten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onbedoelde blikken van anderen.

Hygiëne

Een privé studio is specifiek ingericht voor het zetten van tattoos en moet aan strenge hygiëne-eisen voldoen. Dit zorgt voor een schoner en veiliger tattoo-proces.

Aandacht

U heeft de volledige aandacht van de tattoo-artiest, wat leidt tot een hogere kwaliteit van de tattoo.

Persoonlijke service

De tattoo-artiest kan u beter leren kennen en zo uw specifieke wensen en verwachtingen begrijpen, wat resulteert in een tattoo die beter bij u past.

Keuze

U heeft meer keuze uit tattoo-ontwerpen en stijlen, aangezien privé tattoo-artiesten vaak minder beperkt zijn in hun werk dan degenen die werken in grote studios.

Waarom je beter voor een privé shop kan kiezen

In conclusie biedt een privé tattoo studio privacy, hogere hygiëne, volledige aandacht van de tattoo-artiest, persoonlijke service en een grotere keuze uit tattoo-ontwerpen en stijlen. Als je op zoek bent naar een tattoo-ervaring waarbij je comfort en wensen voorop staan, dan is een privé tattoo studio een goede keuze. Het is echter belangrijk om uw tattoo-artiest zorgvuldig te kiezen, ongeacht of het om een privé studio of een reguliere tattoo studio gaat. Kijk naar de ervaring en reputatie van de artiest, de hygiëne en de prijs voordat u een keuze maakt.

Meer weten over verschillende stijlen? Lees meer over Fineline, Micro Realisme en Black and Grey. Heb je nog vragen over een privé shop? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!