Black and grey realism tattoo

Black and grey realism tattoos zijn tatoeages die fotorealistisch zijn. Dit realisme wordt gemaakt met alleen zwarte inkt. Door de zwarte inkt te verdunnen kunnen schaduwen worden gecreëerd, wat zorgt voor de black and grey realism stijl.

black and grey rose clock

Wat is een black and grey realism tattoo?

Een black and grey realism tattoo is een tattoo stijl waarbij foto realistische tattoos worden gecreëerd met enkel het gebruik van zwarte inkt. Het realisme wordt gecreëerd doordat de artiest texturen, diepte en fijne details nauwkeurig vastlegt. Schaduwen worden gecreëerd doordat de zwarte inkt verdunt wordt.

Black and grey realism tattoo designs

Black and grey realism tattoos zijn mogelijk van portretten van dierbaren, iconische film- of muziekfiguren tot aan levensechte dieren en natuur. Het enige wat je tegen kan houden is je eigen verbeelding.

Bekijk ons gehele portfolio op instagram

Hoe worden black and grey realism tattoos gezet?

Het zetten van een black and grey realism tattoo is een zorgvuldig en gedetailleerd proces. Artiesten bouwen met verschillende tinten zwart de details en schaduwen op, laag voor laag, om diepte en realisme te creëren.

Ons proces

1. Vul het aanvraag formulier zo zorgvuldig mogelijk in of plan een een intake gesprek in.
2. Ontvang een prijsindicatie voor jouw idee via de mail of tijdens de intake.
3. Plan een dag in om de tattoo te zetten.
4. Je tattoo sessie kan beginnen.
5. Geniet van je nieuwe tatoeage en vergeet niet de nazorg.

Onze black and grey realism tattoo artiesten

We hebben verschillende ervaren artiesten die gespecialiseerd zijn in black and grey realism tattoos zoals Pascal, Beyker en Ponto.

Afspraak inplannen

Wil jij graag een black and grey realism tattoo en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vandaag nog je afspraak in!

Andere tattoo stijlen

Wil je toch wat anders dan black and grey realism? We zijn ook gespecialiseerd in fine line en micro realism tattoos!

Veelgestelde vragen

Wat kost een black and grey realism tattoo?
Het is bij Inkfluence al mogelijk om een black and grey realism tattoo te zetten vanaf X euro. De kosten van je tattoo kunnen verschillen door de grootte en complexiteit.

Wat is de voor- en nazorg?
Voor de tattoo raden we 24 uur van tevoren geen alcohol te drinken. Na het zetten van de tatoeage is een goede nazorg cruciaal. Bekijk onze uitgebreide nazorg gids!

Hoe lang duurt het genezen?
De genezingstijd kan variëren, maar gemiddeld duurt het ongeveer 6 weken voordat de tattoo is genezen.

Hoe pijnlijk is deze tattoo stijl?
De pijnervaring verschilt per persoon en hangt af van de plek op het lichaam. Gebieden met meer bot of minder vet kunnen gevoeliger zijn. Echter, velen vinden het een draaglijke pijn.

Hoelang duurt het zetten van een black and grey realism tattoo?
De tijdsduur hangt af van de complexiteit en grootte van het ontwerp. Kleine tattoos kunnen in een paar uur worden voltooid, terwijl grotere, gedetailleerde stukken meerdere sessies nodig hebben.

Vervaagt een black and grey realism tattoo?
Alle tattoos vervagen over tijd, maar de kwaliteit van de inkt, de diepte van de naald tijdens het tatoeëren, en goede nazorg kunnen de levensduur aanzienlijk verlengen. Bescherming tegen de zon is cruciaal om vervaging te minimaliseren.